Pol Optic

Istorijat • Vizija •Misija

Pol Optic

POL d.o.o. je samostalno privatno preduzeće osnovano davne 1981. godine. Uspešno posluje dugi niz godina kako na domaćem tako i na ino-tržištu, u proizvodnji i veleprodaji optičkih sočiva vrhunskog kvaliteta po evropskim standardima. Danas je POL d.o.o. uspešno preduzeće sa preko stotinu zaposlenih, modernom tehnologijom za proizvodnju, obradu i kontrolu optičkih sočiva, kao i razgranatom mrežom distribucije i veleprodaje. Poseduje svoje linije sočiva koje se po kvalitetu porede sa najboljim svetskim brendovima.

Naša vizija

Koncept firme POL zasniva se na negovanju poslovne filozofije koja nam garantuje vodeću poziciju u regionu. Naš moto “You will see the difference” utemeljen je u osnovnim načelima poslovanja: tradiciji, vrhunskom kvalitetu i bogatom proizvodnom programu. Naš posao je da pratimo i razumemo potrebe klijenata i uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih optičkih sočiva. Tradicija, znanje, posvećenost kupcima i korisnicima, kao i kontinuirano ulaganje u tehnologiju i zaposlene, osnove su na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju na tržištu.

Naša misija

Naša misija razvoja opisuje ono što mi jesmo i što želimo da postignemo, to jest standarde kojima merimo naše odluke i akcije. Misija oslikava svrhu postojanja naše kompanije na putu ka jedinstvenom cilju: nepostojanje granica u zadovoljenju zahteva, potreba i očekivanja naših klijenata kroz neprekidno unapređenje kvaliteta našeg proizvodnog programa.