Progressive

New Pollux · New Polaris

Traditional quality.

Shrink to fit.

Basic line progresivi

Novi Pollux i Polaris su dva progresivna sočiva iz naše osnovne linije Basic line. Izradjena su Free Form tehnologijom i znatno unapredjena u odnosu na njihove predhodnike. Pored visoko kvalitetne izrade svako od ova dva sočiva je dizajnirano sa posebnom namenom:

Pollux

Kvaliteno organsko progresivno sočivo dizajnirano specijalno za standardne okvire.

Polaris

Sočivo čiji je progresivni dizajn namenjen isključivo za plitke okvire.

Pollux

Pollux je progresivno sočivo koje se odlikuje Free Form izradom baziranom na konvencionalnim standardima. Potreba za jednostavnim rešenjem za određenu grupu korisnika, podstakla nas je da ponovo pokrenemo liniju najprodavanijeg progresivnog sočiva.

• Novo Pollux progresivno sočivo izrađeno je novom Free Form tehnologijom, ali sa konvencionalnim karakteristikama - merna i upotrebna dioptrija su istih dioptrijskih jačina.

• Od sada ćete kod ove vrste progresivnih sočiva moći da merite tačno i jednostavno poručene dioptrijske jačine u vidnim poljima za daljinu i blizinu.

Pollux.
Idealan tradicionalni pogresiv za standardne okvire.

Polaris

Polaris je progresivno sočivo specifično dizajnirano za ramove malih „B“ dimenzija.

• Novo Polaris progresivno sočivo odlikuje se izradom u Free Form tehnologiji sa konvencionalnim karakteristikama - merna i upotrebna dioptrija su istih dioptrijskih jačina.

• Od sada ćete kod ove vrste progresivnih sočiva da merite meriti tačno i jednostavno poručene dioptrijske jačine u vidnim poljima za daljinu i blizinu.

Polaris.
Specijalno dizajniran pogresiv za plitke okvire.

Basic line™ , Pollux™ and Polaris™ are trademarks of Pol Optic